Youtubeon hogy lehet olyan linket készíteni, ami egy adott felvétel x időponttól y időpontig játszik csak le?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kezdő időponthoz az egyszerű linkhez hozzá kell írni pl, hogy &t=24s (24. másodperctől induljon), de hogy meddig játssza le a felvételt, azt nem tudom hogy kell.2022. dec. 12. 16:10
1/3 anonim válasza:
Olyat nem lehet, hogy egy adott időpontnál megálljon a lejátszás.
Max klipet tudsz belőle kivágni, de az meg max. 1 perc hosszú lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Hmmm pedig úgy rémlik, régebben mintha lehetett volna, de lehet, hogy tévedek. Viszont ha nem lehet, az szerintem elég gáz, tök egyszerű dolog lenne.
2022. dec. 12. 19:33
3/3 anonim válasza:
A YouTube és a videós érdeke is az, hogy minél tovább nézzék a videókat. A kezdőpont megadása lehetővé teszi, hogy egy adott témában érdekes kezdőponttól tudj rá hivatkozni. A végét meg úgyis felismerik a mondatnak, vagy érdekes részletnek. Ha nem érdekes tovább, meg tudják állítani, ha meg tovább akarják nézni, az mindenkinek jó. Teljesen felesleges funkció lenne, hogy a vége előtt meg tudd állítani másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!