Hogyan tudom ebben az esetben megváltoztatni a születési dátumomat?
20 éves vagy, de pár éve 2007-re állítottam a születési dátumomat, mert hallottam, hogy a facebook nem engedi a 18 éven aluliaknak küldött üzeneteket, olyanoktól akik nem ismerősök vagy nincs közös ismerős, tehát így akartam kiszűrni, hogy idegenek írogassanak nekem.
Most viszont elkezdtem szeretném a fb marketplacet használni a munkámhoz, de nem engedi a facebook, mert a beállítások szerint nem vagyok 18. Emiatt szerettem volna megváltoztatni a születési évet és ezt írta ki: "Nem módosíthatod úgy a születésnapod dátumát, hogy az alapján 16 évesnél idősebb legyél. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha segítségre van szükséged."
Nem találtam semmi elérhetőséget vagy bármi egyéb leírást (súgót) ezzel kapcsolatban.
Van esetleg tippetek, hogy mit tehetnék? Hova írhatnék?
Semmire nem állíthatja # 7.
Az fb úgy van vele regisztrációkor csak tudod mikor születtél.
Egyébként ha valami van a fiókoddal be is kéri a születési dátumot.
Akkor még egyszer: Ez nem módosítható.
#7 ezt próbáltam az előbb, de az lett az eredménye, hogy most már egyáltalán nem engedi módosítani :D
köszönöm a válaszokat, kénytelen leszek újra regisztrálni ha használni akarom a marketplacet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!