Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Napi többszöri net-elmenésnek...

Napi többszöri net-elmenésnek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
naponta többször elmegy a net, a szolgáltató nem lát hibát, ha a modemet és a routert áramtalanítom, pár perc múlva visszajön, de ha csak az egyiket húzom ki akkor nem. gondolok modem, vagy router hibára, hogyan lehetne szűkíteni, hogy melyik, esetleg mi más lehet még?

2022. nov. 29. 00:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni, telekom net van, modem routerrel egyben. Roppant bosszantó, ha nem használom épp észre sem veszem, hogy már megint nem megy
2022. nov. 29. 01:33
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Próbáld meg úgy, hogy a routert kiiktatod a rendszerből! Ha úgy is fennáll a probléma, akkor a szolgáltató hibája. Megjavítani nem fogják, mert ma Magyarországon nincs normális internetszolgáltató (a Digi az volt, de amióta Lölő megkapta, azóta az is egyre rosszabb), de válthatsz másra, ennél rosszabb nem lesz.
2022. nov. 29. 08:04
 3/19 anonim ***** válasza:
Be kell jelenteni hibára. Ki kell zárni, hogy vonalhiba vagy az eszközzel van gond
2022. nov. 29. 08:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod oldani, én is leginkább azt javaslom, hogy teszteld huzamosabb ideig úgy, hogy a modemre kötöd a géped. Így beazonosítható, melyik eszközzel lesz a gond.
2022. nov. 29. 11:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Wifi?
2022. nov. 29. 11:16
 6/19 A kérdező kommentje:
kábelen szokott, de akkor wifin sincs, de csak wifin eddig még nem ment el
2022. nov. 29. 22:16
 7/19 anonim válasza:
Nekem ugyanez, Digi.
2022. nov. 29. 23:29
 8/19 A kérdező kommentje:

ez jó lehet?

A hálózati beállítások visszaállítása

[link]

2022. nov. 30. 00:17
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg nem oldja meg. Első körben ki kell deríteni, melyik eszköz okozza a hibát.

Minden csatlakoztatott eszközön elmegy a net? Wifi-s és kábeles csatlakozás között van különbség?

2022. nov. 30. 09:10
 10/19 anonim ***** válasza:
Csatlakoztattam egy routert a modemhez, kiváncsi vagyok hányszor lesz netkimaradás. A sebessége 3x annyi lett, mint volt, ez már legalább jó.
2022. nov. 30. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!