Ebay-en törölt rendelések után mi történik?
Külföldön egy magyar cég címére rendelek, akik hazahozzák havonta a rendeléseket. Nyáron volt egy kis kavar velük, közben megnyertem 2 aukciót és mire sikerült rendezni, addigra törölve lettek. Azóta néhány termékre nem tudok licitálni, ajánlatot tenni, megvásárolni. Plusz ősszel volt 1 termék, ahol az eladót megkértem, hogy várja meg míg egy másik terméke licitje és lejár és összevont szállítást kérek majd. Azt mondta, hogy ok, majd egy nappal azelőtt, hogy lejárt volna a másik, törölte a rendelésem.
Tegnap jelezte a szállítócég, hogy hamarabb megy az utolsó szállítmány idén és ne kérjünk most több csomagot a címükre. Töröltem az összes licitemet, amit tudtam, de volt, ami 12 órán belül volt és meg is nyertem.
Milyen következményei lesznek a ki nem fizetésnek? Törölhetik a fiókom? Ha igen, hány ki nem fizetett termék után jön ez el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!