Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-en törölt rendelések...

Ebay-en törölt rendelések után mi történik?

Figyelt kérdés

Külföldön egy magyar cég címére rendelek, akik hazahozzák havonta a rendeléseket. Nyáron volt egy kis kavar velük, közben megnyertem 2 aukciót és mire sikerült rendezni, addigra törölve lettek. Azóta néhány termékre nem tudok licitálni, ajánlatot tenni, megvásárolni. Plusz ősszel volt 1 termék, ahol az eladót megkértem, hogy várja meg míg egy másik terméke licitje és lejár és összevont szállítást kérek majd. Azt mondta, hogy ok, majd egy nappal azelőtt, hogy lejárt volna a másik, törölte a rendelésem.

Tegnap jelezte a szállítócég, hogy hamarabb megy az utolsó szállítmány idén és ne kérjünk most több csomagot a címükre. Töröltem az összes licitemet, amit tudtam, de volt, ami 12 órán belül volt és meg is nyertem.

Milyen következményei lesznek a ki nem fizetésnek? Törölhetik a fiókom? Ha igen, hány ki nem fizetett termék után jön ez el?

2022. nov. 26. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha te eladó lennél, akkor bíznál egy olyan vevőben, aki folyamatosan megszivat mindenkit?
2022. nov. 26. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Mivel vagy 120 terméket vettem ez idő alatt, azért nem mondanám folyamatosnak. (Azt meg még számoljuk hozzá, akiknél nem én nyertem meg végül, de felnyomtam az árat)
2022. nov. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!