Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg fizetnek akár többször...

Tényleg fizetnek akár többször is?

2022. nov. 25. 20:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Elmondtuk már ezen a fórumon többször - például itt (a #5-ös hozzászólásomat tudom javasolni a témában):

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

bár lehet, hogy fizetnek, de:

1. ebből nem fogsz hatalmasat keresni

2. egy csomó - jogi, gazdaságossági, informatikai biztonsági - probléma van vele

2022. nov. 25. 20:49
 2/35 A kérdező kommentje:

Tudom nem lehet ebből meggazdagodni de plusz pénznek elmenne.

Volt már valakinek feltörték a rendszerét?

2022. nov. 25. 20:55
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy VPN szerverként használják ilyenkor a gépeket, az IP címet, és ők is ezt tovább értékesítik VPN szolgáltatatóknak? 🤔
2022. nov. 25. 22:05
 4/35 A kérdező kommentje:
Azt halódtam a Google-nek segít reklámok céljából.
2022. nov. 25. 22:13
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagy marhaság az egész. Egyrészt MLM rendszer, azért tesz fel mindenki videót hogy meghívó linket kitegye, hogy az új behúzott szerencsétlen után pénzt kapjon. Ha neked megéri hogy havi párszáz forintért a géoed folyamatosan menjen és többezres áramszámlatöbbletet hozzon be (azaz pénzt keresni nem fogsz, csak veszteni) akkor csináld.
2022. nov. 26. 09:07
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Honeygainről tudok írni. Pár hónapja használom több eszközön eddig semmi gond nem volt vele, nem törtek fel vagy ilyesmi. Ez egy teljesen legit alkalmazás csak nagyon lassan gyűlik vele a pénz. Ha barátokat meghívsz akkor valamivel már jobb. De túl sokat ne várj ezektől. Tudsz vele pénzt keresni ingyen, de rengeteg idő és a nyereség minimális.
2022. nov. 27. 14:33
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
"Ha barátokat meghívsz akkor valamivel már jobb." Így van, ez az MLM definíciója
2022. nov. 27. 17:19
 8/35 A kérdező kommentje:

Gondolom nem kerülők bajba rendőrségi ügybe?

Adatlopás, vírus stb?

Nem csak ezekre gondolok mint:

[link]

[link]

Erre is:

[link]

Tudom nem sok pénzt lehet keresni velük, de azért 9000 Ft-om is pénz és nem kellet csinálnom érte semmit.

[link] Google Play-ből letölthető.

2022. nov. 27. 22:58
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nem kerülők bajba rendőrségi ügybe?

Adatlopás, vírus stb?"

Bármi megtörténhet. Az alkalmazások mögött levők - akikről kvázi nem lehet semmit sem tudni - nem fogják elvinni a balhét, ha esetleg a rendszerükön keresztül illegális dologra használnák azt - te fogsz vele szívni, mert téged találnak meg először a hatóságok - vagy egy zeroday sebezhetőségen belül bejutnak a gépedre.

"és nem kellet csinálnom érte semmit."

Ja, csak a gépeidet kellett futtatni, Internetet használtak, ami pénzbe kerül.

2022. nov. 27. 23:08
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézem ez a pawns meg megosztja az interneted, ergo VPN szervert csinál belőled? Cserébe azért hogy fut a géped, zabálja az áramot, használja a netedet, kapsz potom pénzt. Biztos megéri...
2022. nov. 28. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!