Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyhogy vannak megint YouTube...

Hogyhogy vannak megint YouTube MP3 letöltő oldalak?

Figyelt kérdés
Én ilyet nem használok, én a yt-dlp nevű programmal töltök le. Régebben én is használtam még ilyen oldalakat, és emlékeim szerint ezeket betiltották, és el is tűntek, de most megint van pár új ilyen oldal. Vajon ezeket is le fogják lőni előbb-utóbb?

2022. nov. 16. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Voltak is

Vannak is

És lesznek is :)

2022. nov. 16. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem sűrűn, de néha használok ilyen oldalakat. Egyáltalán nem találkoztam vele, hogy eltűntek volna.
2022. nov. 17. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mostanában ezeken az oldalakon egy csomó videót nem tudok mp3-ba letölteni, pedig nekem csak hangfájl kellene a munkahelyemen hallgatni a podcasteket. Mi lehet gond? Több letöltő oldalon is próbáltam, van amelyik videót engedi, van amelyiket nem. Ezt használom legtöbbször: [link]
2023. aug. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!