Mit szeret a fiatalság ezeken a siteokon?
Csak a magam nevében tudok beszélni, de én például elég értelmes dolgokra használom ezeket az appokat. Facebookon például azt követem hogy az ismerőseim/barátaim mit csinálnak. Néha ha hoznak le érdekes cikkeket a hírportálok akkor azokat szoktam elolvasni, illetve elég sok csoportban benne is vagyok, ahol például recepteket osztanak meg az emberek, könyv & sorozatajánlós csoportok és rengeteg mémes oldal. Imádom őket. :) Ha találok valami vicceset azt mindig elküldöm valakinek aztán nevetünk rajta egy jót.
Instagrammon az ismerősökön/barátokon kívül csak olyan oldalakat követek amiknek a tartalmát hasznosnak vagy érdekesnek találom. Például engem kifejezetten érdekel a bőrápolás, ezért rengeteg ezzel a témával kapcsolatos oldalt követtem be. így például nem kell órákat töltenem azzal hogy utánanézek hogy ez meg az az összetevő mit tud hanem ott van helyben, maximum kicsit lentebb kell tekerni a feedben. A snapchatet már nem igazán használom, csak a közelebbi embereknek szoktam megnyitni azt amit küldenek, meguntam :(.
Tiksztoksz :') hát ez nagyon jó! Szóval azt sem használom annyira, napi egyszer- kétszer átpörgetem mi van de amúgy ez a legszarabb az összes közül szerintem, annyi szenny van ott hogy kifolyik a szemem néha, de amúgy hatalmasakat lehet röhögni. A nap végén agyzsibbasztásra tökéletes! Plusz itt is lehet az ismerőseidnek ezeket a szarokat küldözgetni és idegesíteni vele őket. :D Egyik kedvenc elfoglaltságom!
Szóval a lényeg hogy aki akarja az értelmesebb dolgokra is tudja használni ezeket a siteokat, aki meg nem az így járt! Szerintem ezt mindenki magának alakítja :) Ha valaki jól érzi magát úgy hogy rázza a picsáját, meztelenkedik vagy undorító tartalmakat oszt meg tegye felőlem, ha neki ez hozza a boldogságot az életébe! Ha pedig idegesíti az embert valami akkor mindenhol van tiltás/törlés funkció!
"A youtube színvonala is úgy megzuhant.. alig van már érdekes tartalom"
Akkor nem jó csatornákat nézel. Rengeteg tudományos, ismeretterjesztő, DIY-tanulós csatorna van remek tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!