Miért kell nekem leíró nevet választani a YouTube szerint? Mi ez az egész? Mire jó ez? Kell ez nekem? Tudom, sok kérdés egy kicsit de már másodszor jön ez a felszólítás.Halvány gőzöm sincs.
Egyedi felhasználónevet állíthatsz be a csatornádnak, ami alapján könnyebben rád tudnak keresni és jobban mutat ha linkelni akarod. Megadsz egy saját azonosítót, ahelyett hogy a rendszer által randomgenerált "d2UCLwey1uxazqyopiz1C5bA" lenne megadva a csatornádra mutató linkként.
Szerintem nem felszólítást kapsz, csak tájékoztatnak, hogy bevezetésre kerül egy ilyen lehetőség.
Azzal, hogy regisztrálsz YouTube-ra, létrejött a csatornád, van neked is. Legfeljebb te nem töltesz fel rá videókat, vagyis nem használod semmire, de ettől még létezik. Emiatt a lehetőséged is meg van, hogy beállítsd a leíró nevét, ezért ajánlgatja neked a rendszer.
Ha nem használod és nem is tervezed használni, akkor nem érdemes beállítanod semmit, mert téged befolyásolni nem fog, csak lefoglalnád más elől azt a nevet és te úgyse használod semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!