Facebook, instagram, messenger után mi a következő app amit mindenki használ?
Figyelt kérdés
Elegem van a Meta féle appokból. UTÁLOM a facebookot mióta lezárta az egyik fiókomat és esélyt se add hogy feltudjam oldani.2022. nov. 1. 14:54
2/8 anonim válasza:
Hiába fogsz tüntetőleg más platformokat használni, ha azokat a többiek nem akarják. TikTok-ot hagytad ki, az most a trendi agyrák. A többi csevegő pedig eloszlik az emberek között, és van egy pont ahol már nem fogod az ötödiket is felrakni, mert valaki azt várja el (Viber, Telegram, Signal, Snapchat, Whatsapp, Discord is mind ismert).
3/8 anonim válasza:
Viber szerintem sokaknak van. Az én ismerősi körömben szinte mindenki azt használja.
Én Messengert már nem is használom. Whatsappot csak 2 ismerősöm használja.
4/8 anonim válasza:
Soha nem használtam appként ezeket. Semmilyen appot nem használok.
5/8 A kérdező kommentje:
nem kell appként használni, csak gondoltam ez jobban fekszik a köznyelvbe. akkor inkább milyen platformok a következőek ezek után amik trendik és a legtöbb embernek van.
2022. nov. 1. 17:02
6/8 anonim válasza:
én youtubeot szoktam használni, nem ezeket
8/8 A kérdező kommentje:
És pont most töltöttem le a berealt , tök igazad van
2022. nov. 13. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!