Igaz lehet, hogy a Telekom mobilnetje leggyorsabb neki van a legnagyobb lefedettsége?
Esztergomban a Vodafone 5G-je lassabb, mint a Telekom 4G.
Yettel egy csomó helyen kiírja, hogy "csak segélyhívás" - megyeszékhely közepén is!
Ha meg van 4G, örülni kell, ha eléri az 5Mbit/s sebességet...
Voda instabil, haverommal ha játszunk, neki akad folyamatosan.
De ha megosztom a Telekomos netem, akkor mindkettőnknek tökéletes a játék (két eszköz ugyanazon a mobilneten)
Két kérdést tettél fel:
1. A leggyorsabb? függ a toronytól való távolságodtól, de függ az elérni kívánt szervertől és még sok mindentől
2. A legnagyobb a lefedettsége? Jelen pillanatban talán igen, de a Yettellel nagy versenyben van a Bükkben és a Mecsekben
Nekem alapvetőn 23 éve Telekom kártyám/számom van, megelégedéssel használom, de sajnos vannak, eldugott helyek az országban, ahol nincs megfelelő lefedettség. Szerintem az reális, hogy kb. 85-90 százalékban elérhető a Telekom hazánkban telefonálásra. Mobilinternet estében kb. 75-80 százalékban.
Második kártyának Vodefone-t használok. Annak lefedettségi aránya is kb. ennyi, de van ahol egyik működik, a másik nem vagy a másik nem, de az egyik igen. Ritkán fordul elő, hogy egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!