Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefoxban a bejelentkezési...

Firefoxban a bejelentkezési adatok hol vannak tárolva?

Figyelt kérdés
Szeretném ha egy másik gép is tudná ugyanazokat a felhasználóneveket és jelszavakat, amiket az enyém. Lehet ilyet?
2022. okt. 26. 09:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem miért fosik a regisztrációtól, de legyen. Nem kötelező belépni. Ahhoz meg gratula hogy titkosótatlan Word doksiba ajánljátok hogy mentse a jelszavát. Akkor már használ KePassXC-t, és a saját titkosított jelszóadatbázist úgy hurcolod gépek között ahogy akarod.
2022. okt. 26. 11:51
 22/26 anonim ***** válasza:

Exportálás, importálás

Vagy azonos fiókkal lépj be

2022. okt. 26. 13:38
 23/26 A kérdező kommentje:

Ez a legegyszerűbb módja, és működik. Köszönöm.

2022. okt. 26. 13:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy Wordben tárolja, hanem abba vigye át a másik gépre. Aki szarik a biztonságra és ráadásul még üldözési mániás is, úgysem fog semmilyen biztonsági észérvre hallgatni. Há mi az, hogy le kell tölteni és telepíteni egy külön jelszószéf programot, mikor Wordbe is menthető szöveg. Úgysem fogja megcsinálni, de ez már nem is a te problémád, felesleges ezen idegesíteni magad vagy más hülyeségéért aggódnod. Okos ember más hibájából tanul, a buta majd a sajátjából.

Én szívesen válaszolok a "segícség feltörték a fiókom SOS jaj sürgős!!!4" kérdésekre is.

2022. okt. 26. 15:11
 25/26 NTBS ***** válasza:
Ahol a többiek már leírták.
2022. okt. 26. 15:29
 26/26 anonim ***** válasza:

"Én szívesen válaszolok a "segícség feltörték a fiókom SOS jaj sürgős!!!4" kérdésekre is."

És még fel se kell törni, a böngésző készségesen asszisztál a jelszólopáshoz. Mert rendben van, hogy valaki megjegyezteti a jelszavait és onnantól automatikusan-kényelmesen bejelentkezhet, de hogy maga a böngésző olvasható formában tárolja a jelszavakat a FŐMENÜBŐL 3 kattintásra elérhető almenüben, az hatalmas biztonsági rés.

Ha pl ellopják a számítógépet, a tolvajok máris hozzáférnek minden felhasználói fiók nevéhez és jelszavához és azokkal bárhogy visszaélhetnek, pl más nevében követhetnek el bűncselekményeket.

2022. okt. 26. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!