Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért bugol így az internetem?

Miért bugol így az internetem?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy valami baj van az IP címemmel

paypal, alza, google, stb stb stb mind 22 -es IP címet mutatnak, hogy az IP címem 22.132 stb stb

és az ipcim.com azt mondja hogy 72 vel kezd az IP címem

miért csak az ipcim.com látja az igazi IP címemet?

2022. okt. 22. 11:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es azért mert így nem tudom belőni hogy én voltam e aki belépett vagy sem. Semmi más okból nem érdekel.

9-es, ez úgy történt hogy letöltöttem torrentről egy játékot, és a setup.exe az nem a telepítő volt... Hanem teljesen más.

De már mindent elkövettem, hogy ez helyrejöjöjjön. Router reset, ip renew dhcp -vel, gép újratelepítés, bios elem csere és bios reset.

de egyébként leírtam mi volt a támadás.

SMP: BruteForce over remote desktop service.

2022. okt. 22. 23:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Na képzeljétek el fejlemény van.

Kijött az ISP, megnézték mi van...

Azt mondták, hogy meghalt a routerem és nem is értik hogy mégis hogyan tudtam megnyitni bármilyen weboldalt és hogy volt más a publikus IP-m a mainstream oldalakon míg az ipcim.com -nál meg jó IP volt látható.

Kicserélték a routert, minden megjavult!! :D

2022. nov. 7. 09:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Most engem néznek a szakmabelik butának? :/
2022. nov. 19. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Nem, csak nem tudom elképzelni hogy tud úgy elromlani egy router, hogy egyik weboldalon ez, másik weboldalon az lesz az ip-címe.
2022. nov. 19. 18:44
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, ez a megnem értettség szülte az én kérdésemet is
2022. nov. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!