Minimum 3 GB, jelszavas ingyenfelhőt tudtok ajánlani, amely nem email tárhely (és nem avval kapcsolatos), és legalább egy év inaktivitásig megőrzi a tartalmat?
Ami még feltétel: soha semmilyen okokból ne törölje, amiket feltöltöttem. (Azt az egyet megértem, ha legalább egy év inaktivitás miatt törölne.)
Gondolok itt arra, hogy egyes tárhelyek idővisszaszámlálás (pl egy hónap) után törölnek, nos, ilyet NE ajánljatok!
Tehát ha inaktivitásom nincs, soe törlődjenek az általam feltöltött tartalmak.
Továbbá ne publikus legyen, hanem csak én láthassam és használhassam a feltöltött file-okat.
Ha gondolatolvasó lennék, tudtam volna hogy kipróbáltad már a javasoltakat.
Elnézést, nem gondoltam, hogy ennyire gáz a helyzet a fejedben. Látod tényleg nem vagyok gondolatolvasó!
Az a baj, hogy a magadfajtáknak nem lehet jót ajlánlani, mert annyiminden feltételenek kell megfelelni.
Engedd el az ingyenességet, és megoldódik minden bajod a felhőtárhelyekkel.
"NE email szolgáltatóktól"
Mit tekintünk e-mail szolgáltatóknak? Azokat a cégeket, akik bármilyen módon elektronikus levelezési szolgáltatást nyújtanak? Tehét ha van egy cég, ami 428 szolgáltatást biztosít, köztük tárhelyet és e-mailt is, az már nem felel meg, de ha csak 427-et, és e-mailt nem, akkor már jó?
Érdekes elgondolás. Persze, mindenkinek a joga, hogy értelmetlen szempontok szerint szelektáljon. Akár azt is mondhatnád, hogy csak olyan szolgáltatók érdekelnek, amiknek a nevében nincs "o" betű. Mert miért ne?
Ha nagyon szigorúan nézzük, akkor meg nem "e-mail szolgálatató" biztosítja sem a Google Drive-ot, sem a OneDrive-ot, hanem egy keresőcég, és egy szoftvervállalat.
"Tudod, mi az eltérés az alternatív, valamint a multi között?"
A kettő nem zárja ki egymást. Ezek nem egzakt fogalmak. Az alternatív annyit tesz, hogy valamihez képest más. Hogy mihez képest? A többség által használthoz képest? Az általad addig használthoz képest? Vagy azért, mert valamilyen szempontból eltér a szolgáltatása a többitől? A GMail amikor megjelent, akkor több szempontból is alternatívnak minősült. Meghívásos alapon működött, nem volt szabadon elérhető, folyamatosan növekedett a tárhelye, és mappák helyett címkéket használt a levelek rendszerezéséhez.
A "multi" szintén nem egzakt fogalom. Illetve... bizonyos szempontból az. Multinacionális vállalat az, amelyik több országban is folytat tevékenységet. Hogy mennyi ez a "több", arról sincs egzakt definíció. És nem mellékesen: ez most hogyan is jött ide? Sehol nem írtad, hogy neked "alter" kell, és hogy "multi" nem lehet.
"egyéb TECHNIKAI okokból rohadt fárasztó volt"
Kíváncsi lennék ezekre az "egyéb technikai okokra".
"Mitől volna ez paranoia"
Attól, hogy az paranoia, amikor szerinted egy SMS-től ellopják az adataidat.
"Akárhány alter email szolgáltatót néztem, mind fizetős volt; vagy pedig ingyen volt bár, de alig 1-2 GigaByte tárhellyel."
Hadd világosítsalak fel a piac egyik legalapvetőbb mechanizmusáról!
Ami egy szolgáltatónak rendszeres kiadást jelent, azt nem fogja kompromisszumok nélkül ingyen szolgáltatni. Mert nem éri meg nekik. Nekik fenn kell tartani a szervereiket, folyamatosan fizetni kell az áramért, az internetkapcsolatért, a fejlesztőkért, az üzemeltetőkért, és még egyéb dolgokért is. Ehhez nekik bevételt kell termelniük. Ezt megtehetik úgy, hogy fizetőssé teszik a szolgáltatásukat. Vagy legalábbis annak egy részét. Vagy úgy, hogy teleszórják reklámokkal. Vagy úgy, hogy egy másik szolgáltatás bevételéből finanszírozzák. Az egyszerűen nem kivitelezhető, hogy valaki pusztán cukiságból folyamatosan fizessen azért, hogy neked örökké, viszonylag nagy tárhelyet biztosítson úgy, hogy abból nincs semmilyen bevétele.
Ráadásul attól, hogy valami nem ismert széles körben, még nem garantálja azt, hogy megbízhatóbb és biztonságosabb lenne, mint a többi.
"már írtam, hogy frusztrálnak technikailag"
Arról nem írtál, hogy miért is?
"Szeretném megismerni, amiket nem ismerek."
Csakhogy te nem ezt írtad a kérdésben.
"Ez aztán "paranoia", mi...?"
Nem, a paranoia az, hogy félsz az SMS-től.
Sőt, nem csak paranoia, hanem sznobizmus is. Te az vagy, aki nek csak akkor jó valami, ha azt kevesebb, mint 1% használja. Akkor viszont a csúcsok csúcsa. Aztán ha már 2% használja, akkor már köpködnél rá.
6/ "NE email szolgáltatóktól ... ne OneDrive-t"
Nekem van OneDriveom de nincs microsoftos email címem. Ez minek számít?
#14 AZISEMAILSZOlGÁLTATÓ ÉS A KRÉDZŐ MEGMONDTA HOGY EZ NEM JÓ!!!
(úgy olvasd, ahogy a Radics öreg tatát parodizál :)
#10 ha ennyi időd volt keresgélni, és utánanézni dolgoknak, akkor ezt az időt rászánhattad volna további keresésre ingyenes tárhelyek iránt.
Egyébként én a MEGA-t használom, bár amikor én regeltem, még 50GB-ot adtak ingyen (és még most is 50GB-om van)
Google drive gmail nélkül: accounts.google.com/SignUpWithoutGmail
Onedrivehoz pedig soha nem is kellett outlook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!