Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi baja van a sorozatbarátnak?

Mi baja van a sorozatbarátnak?

Figyelt kérdés
Egy ideje már nem tudom rendesen használni, amikor megnéznék egy sorozatot és bedobja az adfly reklámot akkor nem tudok tovább menni, akármennyiszer is nyomok arra hogy ‘skip ad’.

2022. okt. 19. 06:02
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd a fenébe, ez a sorozatnézési mód tényleg a legalja az összes elérhető opciónál, ennél még VHS-ről nézni is jobb lenne. Trágya minőség, reklámokkal telenyomva, nem tudod akármin nézni (pl TV). Töltsed le torrentről (mondjuk nCore), ott van normális minőség, 720p / 1080p.
2022. okt. 19. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Engem nem nagyon zavar hogy nem a legjobb a minoség úgyis csak laptopon nézek sorozatokat, a reklámokkal se volt eddig bajom. Pont azért volt jó, mert nem kellett semmit sem letölteni.
2022. okt. 20. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Van telepítve a böngésződre adblocker (pl Adblock plus)? Mert nekem akkor csinálta ezt mikor az adfly-ra is be volt kapcsolva az Adblock plus-om.
2022. okt. 20. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
egyszer letöltöttem még tavaly de letöröltem mert nem engedett tovább a lejátszáshoz, úgyhogy nincs már letöltve
2022. okt. 22. 02:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Viszont az Adblock plust nyugodtan telepítsd vissza a böngésződre, mert sokkal jobb úgy netezni, hogy a reklámok nagyját kiszűri. Ha meg egy oldal nem enged addig használni amíg be van akpcsolva az Adblock, akkor fönt, a könyvjelző mellett ki tudod kapcsolni akár csak arra az oldalra is.
2022. okt. 23. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!