Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A SorozatBarát oldalon mit...

A SorozatBarát oldalon mit lehet ezzel az üzenettel kezdeni?

Figyelt kérdés
Miután rámegyek egy linkre ezt írja ki: kapcsold ki a reklámblokkolót vagy támogass minket! És sajnos szerintem én már kikapcsoltam ezt a blokkolót. Lehetséges, hogy ez egy átverés, és mindenképpen fizetni kell ezentúl, vagy valami rendszer hiba, vagy én nem csinálok valamit jól? Elsősorban olyanok válaszát várom, akik ugyanebbe a problémába ütköztek!

2022. máj. 12. 22:27
 1/4 anonim válasza:
100%
Én is ütköztem már ebbe,de azóta viszont egyáltalán nem enged belépni :(
2022. máj. 12. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogyan, de betöltött :))
2022. máj. 12. 22:47
 3/4 anonim válasza:
Tudnál nekem esetleg küldeni egy meghívót?mert ne nem tudom használni az oldalt :(
2022. máj. 13. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen Adblockert használsz?

Ha van youtube-os link, akkor mindenképp azt nyisd meg, de ez elég ritka, ezért még a következő linkeket ajánlom: vidstore, vidóza, waaw, videa (legjobbtól a legkevésbé jóig sorrendben írtam).

Még az indavideo jó link, csak annál ki fogja írni a "kapcsold ki az adblockert" üzenetet. Ezért kérdeztem, hogy milyen adblockert használsz?

2022. máj. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!