Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-on bankkártyás fizetés...

Ncore-on bankkártyás fizetés biztonságos?

Figyelt kérdés
Ismerősöm küldte a linket, hogy tudok regisztrálni nCore-ra. Fel is mentem, majd kiírta, hogy aktiválnom kell a regisztrációt, és fizetnem kell 1800 forintot bankkártyával. Feljött egy oldal, ahol kérte a kártyaadatokat, rámentem a fizetésre, majd átdobott egy tök más, nCore.icu nevű oldalra. De telefonon nem kaptam SMS-t sem, és nem kérte az iPIN jelszót sem. Kellene aggódnom?

2022. okt. 16. 15:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Hogyne, minden pénzlehúzó scam teljesen biztonságos, nem tudtad?

A Ncore sosem kér pénzt.

2022. okt. 16. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Nálam nem küld semmiről sms-t semmi. Ha van valami az app jelzi. De sok fizetésnél az se kér semmit. Elég az, ha beírkálom azt ami a kártyán van esetleg a tele kód vagy mi a nyavaja már az az extra védvonal ami kelhet.

Viszont ugye egy weblap mögé nem tudom láttál-e már. Ez egy űrlap amit kitöltesz és egy az egybe le lehet menteni a kártyád minden adatát. Egyik ismerősünknek így vettek le valami 50ezret a számlájáról, mikor egy kamu oldalról fizetett valamit.

Annyi a különbség egy kamu oldal meg egy rendes oldal között, hogy próbálják rendesen kezelni az ilyen bizalmas adatokat. Titkosítás stb. De ugye ennél az egyszerűbb dolog az, mikor nem ők intézik a tranzakciót, hanem pl a simplepay oldalán keresztül megy minden. Így nekik nem kell extrán foglalkozni a biztonsággal.

De ha megadod a bizalmas adataidat azzal több módon is vissza lehet élni. Szívből örülök, hogy veled ilyen még nem történt. De legalább a másikat ne bátorítsd, hogy kaksizzon bele az egészbe, mert úgy se lesz baj...

Ezek facebookon meg össze vissza is hírdetnek. Nem abból az 1-1 kétezresből éri meg ez nekik, meg nem azért kockáztatják a börtönt. Ezt elhiheted.

2022. okt. 16. 16:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha van limit a kártyán, akkor nem tudnak mindent leszedni róla, igaz?
2022. okt. 16. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Igaz.

Max a limit mértékéig. Ha nem mehet minuszba akkor meg ugye max nulláig. (Ha van 2000ft rajta, de neked 500000ft a limit, akkor max 2000-et tud levarázsolni, ha nem mehet nulla alá.)

2022. okt. 16. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy az emberek, ha már ennyire akarnak valamit, akkor miért nem tudnak róla jóformán semmit se...

Az nCore domainje az ncore.pro. Ami nem ez, az nem nCore. Ilyen egyszerű. Nem atomfizika.

2022. okt. 16. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Kapsz valakitől egy meghívót és beregisztrálsz az oldalra, de pénzt biztos hogy nem kell fizetni érte.

Maximum a prémium tagságért kell fizetni az oldalon, de az mástémakör.

-----------

Kérdező. nCore.icu ilyen nem létezik, én a 15 év alatt még nem találkoztam ilyennel. Téged átvertek.

2022. okt. 17. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok.

A meghívás.

A meghívásról:

• Meghívókód generálására Elite vagy magasabb rangú felhasználók jogosultak (Prémium státusz időtartama alatt alacsonyabb rangú felhasználók is).

• Egy meghívókód generálása 15000 pontba kerül, prémiummal 5000 pontba. (A pontrendszerről bővebben ITT olvashatsz)

• Egy időben egyszerre maximum 10 meghívókóddal rendelkezhet mindenki!

• Az 1 napon belül fel nem használt meghívókódot visszavonjuk, az elköltött pontokat visszaadjuk.

• A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért! Nagyobb szabálytalanságok esetén (pl.: aránycsalás, meghívók árusítása, kitiltott felhasználók meghívása) a meghívó is büntetésben részesülhet!

• Meghívó árulása, cserélése, meghívókód publikus megosztása külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!

2022. okt. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!