Diginet1000 jelszót hogy lehet kideríteni?
Diginet1000 előfizetésem van, hogyan deríthetném ki a router én beállítandó jelszót? Digi oldalán bejelentkezve sehol nem találom, telefonon nem tudom elérni őket (várakozhatnak a végtelenségig, de nem veszik fel és persze nem ingyen hívható a számuk), személyesen nem érek rá elmenni. Online hogyan lehetne kideríteni a jelszót?
Eddig egy régebbi, nem gigabites routerrel használtam, most vettem egy gyorsabb routert, de a jelszó nélkül nem tudom beállítani az új routert. A régi router beállításaiból a felhasználónév megvan, de a jelszó rejtve van és nem lehet kimásolni.
Ezt esetleg próbáld meg: https://www.youtube.com/watch?v=mQ2SyNnvrpE
A cmd-t adminként indítsd el, le fogja a végén menteni a fájlt a C meghajtóra, benne kell lennie a jelszónak. Az előbb kipróbáltam én is, nálam működik.
#6 Köszi, ez izgalmas tipp, de sajnos nekem nem a WiFi hálózat jelszava kell, azt tudom módosítani a router admin hozzáférésével. Nekem a kábelnet felhasználói jelszava kellene, amivel a router a szolgáltatóhoz csatlakozik, hogy aztán WiFi-n meg tudja osztani velem a kapcsolatot.
#5 Neked is köszi, ezt én is megtaláltam, ahogy azt is, hogy felhasználóként bejelentkezve is ugyanezt írja, csak ez rémesen múltszázadi megoldás - főleg úgy, hogy telefonon szinte lehetetlen elérni őket.
Ui.
Legalább is az enyémen rajta van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!