Hogyan kell feliratkozni egy youtube csatornára?
Figyelt kérdés
aszt kéri iratkozzak fel de amikor a gombra kattintok kér tőlem emailt meg valami pontozott szöveget de ottan mindegy amúgy mit nyomkodok csak pontokat ír2022. okt. 13. 22:39
2/5 anonim válasza:
Úristen, hogy kerültél az internetre? Még sehova sem léptél be felhasználónév-jelszó kombóval? (Neked is 4 csillag a PIN kódod?)
3/5 anonim válasza:
Aszt....
Adjad meg az adataidat a google fiókodhoz, jelentkezz be és az adott yt csatornánál nyomj rá a felirtakozás gombra.
4/5 A kérdező kommentje:
második válaszoló a válaszom igen négy csillag a pin kódom de nem én álítotam be a nulla az csillag
rákatintottam hogy új fiók, most kérte az emailom megadtam most a piros gomb szürke hogyha leakarok majd iratkozni akkor jól látom megint kattintani kell? ahogy kattintottam azst mondta feliratkozás
hogyan tudom aszt kérni a youtubétól hogy értesítést adjon nekem email?
2022. okt. 14. 22:04
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tegnapi segítségeteket!
2022. okt. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!