Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon van valami mód...

Instagramon van valami mód rá, hogy elérjem, hogy feldobjon engem lehetséges ismerősként valakinek?

Figyelt kérdés
Nincsenek sajnos közös ismerőseink, én is véletlenül találtam meg, de nem szeretném bejelölni - azt szeretném, hogy ez az ő döntése legyen. Viszont fogalmam sincs, hogy meg tud-e találni. Erre valahogy rá tudok segíteni?

2022. okt. 7. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
nem igazán. Talán ha sok közös követésetek, követőtők van. Az insta nem igazán "ismerős" fogalomban gondolkodik. De kiszámíthatatlan kit és miért tesz be. Nekem pl. a gyakran keresett tag-ek alapján tesz be. Meg figyeli kiket követek be, és az ő gyakori tagjei alapján dob fel random embereket.
2022. okt. 7. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt sosem figyeltem meg korábban.
2022. okt. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!