Más szerint is használhatatlan a Google kereső?
Figyelt kérdés
Semmit nem lehet megtalálni úgy mint 10 éve. Csak a reklámokat dobja be.2022. okt. 3. 18:29
1/9 anonim válasza:
Ez már nekem is feltűnt, hogy a reklámok miatt egyre haszontalanabb, de a tűzfal, virusvédelem és reklámblokkolók átállítgatásával nekem sikerült orosolni a problémat.
2/9 anonim válasza:
A böngésződbe ublock origin és privacy badger megoldja a problémádat.
3/9 anonim válasza:
En mindent megtalalok vele, amit keresek.
4/9 anonim válasza:
inkább az a baj, hogy csomó mindent nem mutat. ezért használok yandexet, ha bizonyos témák után kutatok
5/9 anonim válasza:
Szerintem használható, bár én fel se megyek a netre reklámblokkoló nélkül. Inkább az a baj, hogy kémkedik utánad. Alapból DuckDuckGo-t használok, de mivel az a Micro$oft-szutyok Bing motorját használja, sok mindent nem talál meg. Azokat kénytelen vagyok Google-lel keresni.
6/9 anonim válasza:
Nekem inkább az tűnt fel az utóbbi időben, hogy nagyon sok témára nem valódi magyar oldalakat dob egy magyar nyelvű keresés után, hanem mindenféle automatákkal fordított, ki tudja milyen oldalt. Jobban keresőoptimalizáltak lettek a gépi fordítású oldalak, mint az igaziak...
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Semmi gond nálam vele, megtalálom vele amit szeretnék.
9/9 anonim válasza:
Én mindent megtalálok, amit keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!