A Google keresőmotorja használhatatlan lett. Ki lehet kapcsolni valahogy a találatok fordítását? Már elegem van belőle...
Firefox-ot használok, és a Google az alapértelmezett keresőmotor.
A probléma: Minden keresési találat átmegy a fordítón... és emiatt olvashatatlan hülyeségek jönnek ki.
Ha magyarul keresek, akkor bénán lefordított ".com" végződésű oldalakat rak elém. Lefordítja a termékek nevét, a képkeresőben a címeket... katasztrófa.
Azt sem tudom, hogy mit talált, mert hülyeségekre van átfordítva.
Tehát a "fagyott csík diplomata, forró pásztor leforráz,"...stb értelmetlen találatok helyett nem egy ilyen kici kínai analfabéta tolmács bénaságait szeretném olvasni, amikor rákeresek valamire!
Kikapcsolható valahol? Vagy a google translate lett az új vírus, ami megállíthatatlanul terjed és kikapcsolhatatlan?
ui: Megpróbáltam rákeresni, hogy miként lehetne kikapcsolni, de azt is lefordította, így semmit sem értek belőle.
Nem. A Google keresőmotorja csinálja automatikusan. ~2 hete lett ilyen.
És csak a találatokat fordítja le. Magát a weboldalt nem.
Semmilyen beállításon nem változtattam... egyszer csak megjelent ez a funkció.
A tartózkodási helyhez mérten fordít. Gondolom ha USA-t észlelne, akkor pedig mindent angolra fordítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!