A vipmail működik nektek most?
Szia az vagyok aki eddig irt, passz. az index fórumon irt valaki nekik, nem foglalkoztak vele de kapott 1 mail cimet. [link]
kersd ki próbálj oda irni... jobb ötletem nincs nekem is voltsk fontos dolgok, de és ezt most nem rosszból, de volt annyi eszem hogy a gmail. az első imélem és minden nagyon fontoshoz ezt adom meg.
Kedves kérdező az vagyok aki eddig is irt KIVÉVE A HATOS választ iró.
Sikerült bejutni a fiókba, igy.
BEJUTOTTAM A FIÓKBA!
Nekem a lastpass program irja be mindenhova a jelszavakat, azt csináltam, hogy nem a program irta be , hanem én kézzel begépeltem...... már csak azt nem értem mi a fene baja volt,, mert ugyan azt a jelszót ütöttem be amit a lastpass is..
Kipróbáltam, ha a megszokott rend szerint belépek az indapass-ba ott v an a fórum, imél stb belépő onnan nem enged be, de most ha az indamail.hu-ról lépek müködik, próbáld ki az [link] oldalról, ha nem megy próbáld kézzel beirni az adatokat, ha neked is rögzitve van vagy jelszó kezelő tölti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!