Inda/vipmail levelezőmbe való belépéskor az 1. mezőben: indapass email cím van írva. Csak azt kell ide beírni, ami az email címben a kukac előtt van, vagy pedig az egész email címet?
Vagyis, csak a nick nevet, vagy az egész email címet?
Újra lett telepítve a windows az asztali gépen is és a laptopon is.
Mivel korábban mentve volt mindegyik gépen a belépés, már nem emlékeztem, hogy pontosan mi is a jelszavam..és a felhaszn nevem (se). Sokszor próbálkoztam. Mivel az okostel.on be tudtam lépni (azon is mentve volt)...megváltoztattam a belépést, hogy lépni tudjak. Ezzel az új adatpárral se engedett be az asztali gép. A laptopon is próbáltam, az se léptetett be. Ezután a laptopba csak a nick nevet és a jelszót írtam be, így beengedett. Visszajöttem az asztali géphez, itt is csak a nick és jelszó....de továbbra se enged be. Mi lehet ez a 'dili'?
Jajj istenem, amíg a kérdést kiírtad, hatszor kipróbálhattad volna.
Beírod az e-mailet és a jelszót, ha nem jó, akkor az e-mail cím kukac előtti részét és a jelszót. Valamelyik csak jó lesz.
Merthogy szerinted nem próbáltam ki hússzor....(?)
Azt szerettem volna megtudni, hogy mi (lehet) a tuti...merthogy semmi se jó 'neki'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!