Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vége megvettem egy régóta...

Vége megvettem egy régóta vágyott fülest, de problémába ütköztem... Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Egy BlitzWolf BW-FYE12-ről lenne szó. Kb 1-2 hétig semmi bajom nem volt vele, imádtam mert elve tetszett, és kényelmes, sokáig bírja az akku stb. Na de viszont MA Csinált egy olyat hogy külön kell csatlakozni a BAl és JOBB füleshez. Na ez eleve már nem szimpatikus hogy miért csinálta ezt. De a másik hogy eleve nem is lehet 2 jelre csatlakozni. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám vissza állítani a régi állopába? Mivel eddig csak kivettem a füleseket és autómatikusan csatlakoztak is egyszerre, nem kellett semmit nyomogatni...

Ha lehet gyors választ légyszi, holnapra ismét használnám.

2022. szept. 27. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Töltsd fel a fülhallgatót. Töröld mindkét oldal csatlakozását a telefonból. Helyezd mindkét fülhallgatót a töltőtokba.

Nyomd meg hosszan mindkét fülhallgatót 6 másodpercig. Ez reseteli őket.

2022. szept. 27. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahha, erről már én is hallottam de hogy nem akar működni az is biztos
2022. szept. 28. 05:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Be tettem a dobozába. Egyszerre nyomtam mind a kettőt *power off* kivettem, és ahogy keresem a jelet kettőt dob fel megint..

Valami tipp? Nagyon Nagyon zavaró hogy csak az egyik megy.

2022. szept. 28. 06:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Valami más tipp? Így nem tudok zenét se hallgatni,megcsinaltam már párszor de mindig 2-öt dob fel.
2022. szept. 28. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot a terméktámogatással.

Ez itt nem az.

2022. szept. 28. 08:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem most. Kivel vegyem fel a kapcsolatot?
2022. szept. 28. 08:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbálgattam most tovább ezt a resetet és most sikerült, szól mind a kettő végreeee
2022. szept. 28. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz mégis?
2022. szept. 28. 09:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Már jó.
2022. szept. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!