Vége megvettem egy régóta vágyott fülest, de problémába ütköztem... Mi lehet a baj?
Egy BlitzWolf BW-FYE12-ről lenne szó. Kb 1-2 hétig semmi bajom nem volt vele, imádtam mert elve tetszett, és kényelmes, sokáig bírja az akku stb. Na de viszont MA Csinált egy olyat hogy külön kell csatlakozni a BAl és JOBB füleshez. Na ez eleve már nem szimpatikus hogy miért csinálta ezt. De a másik hogy eleve nem is lehet 2 jelre csatlakozni. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám vissza állítani a régi állopába? Mivel eddig csak kivettem a füleseket és autómatikusan csatlakoztak is egyszerre, nem kellett semmit nyomogatni...
Ha lehet gyors választ légyszi, holnapra ismét használnám.
Töltsd fel a fülhallgatót. Töröld mindkét oldal csatlakozását a telefonból. Helyezd mindkét fülhallgatót a töltőtokba.
Nyomd meg hosszan mindkét fülhallgatót 6 másodpercig. Ez reseteli őket.
Be tettem a dobozába. Egyszerre nyomtam mind a kettőt *power off* kivettem, és ahogy keresem a jelet kettőt dob fel megint..
Valami tipp? Nagyon Nagyon zavaró hogy csak az egyik megy.
Vedd fel a kapcsolatot a terméktámogatással.
Ez itt nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!