Hogyan tudom megszüntetni a böngészőben a scriptek futtatását? (Pale Moon és Firefox böngésző, Win 7 op.r.)
Bizonyos weboldalak megnyitásánál folyton ezt az üzenetet kapom, ez miatt nagyon le is lassul a gép, szinte lefagynak az oldalak:
"A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue."
Ha leállítom a scriptet, akkor is lefagy.
Van ötletetek, mitől lehet ez és mit tudok tenni?
Frissítsd a böngészőt vagy tegyél fel egy másikat.
Ha olyan régi mint a windowsod teljesen fölöslegesen próbálsz vele internetezni.
Már a harmadik böngészőt tettem fel.:(
Frissítésre azt írja ki, hogy az utolsó verzió van telepítve (bár ezt kétlem).
A Win7 kb. 2 éve lett telepítve, előtte XP volt, már alig muzsikált. Most kb. ugyanott tartok..:(
A laptop már nagyon öregecske, nem bír el túl sok mindent.
Megpróbálom a gyorsítótárakat, köszönöm!
Operating System
Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
Intel Celeron M @ 2.00GHz 66 °C
Merom 65nm Technology
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Motherboard
eMachines E520 (uPGA-478)
Operating System
Windows 7 Ultimate 32-bit
Installation Date: 2020. 12. 07. 12:44:24
UBlock van fenn.
A Chromot már alig használom, túl sok gond van vele, alig tölt már be. Ezért raktam fel alternatív böngészőnek a Pale-t, de az angol nyelvű, nehézkesen boldogulok a beállításokkal.
Utána jött a Firefox, ez még tűrhető, de ott is felbukkannak a sriptek, és már nincs türelmem háromféle böngészőt karbantartani, főleg úgy, hogy tök hülye is vagyok hozzá.:(
Köszönöm a tippeket!
" Wise Registry Cleaner Free-t is telepitsd"
(Megpróbáltam, de "hibába ütközött".:(
Ellenben feltelepült (akaratomon kívül..) valami "PC Accelerate (Fast PcProf)" ..:( )
Helyette lefuttattam a CCleanert, frissítettem amit lehetett, a gyorsítótárat töröltem, a Pale Moont és Firefoxot átállítottam magyar nyelvre. Most kipróbáltam, hogy mégis csak a Chromot használom, a másik kettőt meg sem nyitom és így egyelőre jobbnak látszik a helyzet, legalábbis elfogadhatóan működik.
Köszönöm a segítségeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!