Miért nincs internet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy Asus g551jw laptop a legfrisebb driverekkel. A problémám az, hogy pár hónapja lassú az internet, de eddig a szolgáltatóra gyanakodtam. De visszamentem egyetemre egy másik városba és ott is fent állt a probléma miszerint maxos wifit mutat a gép, de kb 0,75 mbot ír a speed test.Telefonon egyébként mindkét helyszínen legalább 50mbot ír szóval nem a wifi lesz a ludas. A gépet átnéztem, hogy nem valami korlátozás van a sebességre rakva, de nem. A hálózati kártyával lehet gond?2022. szept. 16. 20:30
1/3 CspCsj válasza:
"legfrissebb driver" a gyártótól? (Windows 10?)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen
2022. szept. 16. 21:28
3/3 anonim válasza:
csak egy tipp: hogy ne kelljen telepíteni, szerintem próbálj ki egy live op rendszert! Mondjuk egy Liux Mint-et. Azzal felcsatlakozol a wifire és csinálsz egy speed tesztet. Ha ott jön a sebesség, akkor valszeg a telepített rendszerben lesz valami beállítási gond, ha pedig ott sem megy, akkor szinte biztosra venném a hardverhibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!