Szerintetek a G-mail-es postafiók is törlődik magától egy idő után?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert pl az Indamail-nél így van.3 hónap után,ha nem lépsz be egyszer sem a postafiókodba,akkor automatikusan törölnek a rendszerből...ezt miért csinálják?Nekem kellene egy maximálisan megbízható e-mail postafiók,azaz,egy olyan,ahol esetleg hosszú ideig tárolhatok dolgokat,és nem veszik el,csak mert törölnek..2010. szept. 25. 13:30
1/4 anonim válasza:
A G-mail nem ilyen. Nekem van egy olyan fiókom ahová már majdnem 3 éve nem léptem be (most kipróbáltam) és nem törlödött.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan tölthetek fel oda magamnak fontos dolgokat?(Egyébként a szabályzatban leírják,hogy nem törlődik?Mert én nem láttam sehol..)
2010. szept. 25. 13:56
3/4 anonim válasza:
Benne van a felhasználási feltételekben, hogy bármikor törölhetik az accountodat külön előzetes jelzés nélkül. Más kérdés, hogy mekkora botrány lenne, ha egyik napról a másikra megszűnne a gmail. Ill ha valami nekik nem tetszőt csinálsz, akkor is szó nélkül törölhetnek. " you acknowledge and agree that Google may stop (permanently or temporarily) providing the Services (or any features within the Services) to you or to users"
De ha semmi illegális dolgot nem tárolsz ott, nem valószínű, hogy törölnék belátható időn belül.
Ha fizetős szolgáltatásod van, akkor lehet nem érvényes, amit írtam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Nem,nincs semmi illegális a postafiókomban,csupa magán jellegű dokumentum (jegyzetek,képek,..stb).
2010. szept. 27. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!