Egy freemail-os postafiók hány nap után törlődik ha nem lépnek be?
Régen úgy tudtam, hogy 90, de ez biztos?
Hogy van ez pontosan?
Valami visszaállítás is van vagy ilyesmi, nem?
És a citromail-nál is így van?
Nem azért kérdezem, mert szolgáltatót akarok választani/váltani, konkrétan ez a két postafiók érdekel.
Felhasználási feltételek az [origo] Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz
2.2. A regisztrációs során létrejövő Felhasználói fiók inaktívvá tétele, megszűntetése
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető. A Felhasználó által törölt regisztráció és az inaktív azonosító nem regisztrálható újra. Nem látogatott fióknak számít az a Felhasználói fiók, amelybe 90 napon keresztül a [freemail] által biztosított egyetlen belépési felületen sem léptek be a Felhasználónév és a jelszó együttes használatával.
CITROMAIL
Felhasználási Feltételek
IV. A Szolgáltatás rendeltetésszerű használata
1. Felhasználó köteles a postafiókját rendszeresen látogatni. Szolgáltató 90 nap elteltét követően, további figyelmeztetés nélkül törli az inaktív Felhasználókat rendszeréből. Az ebből eredő információ- és adatvesztésekért Szolgáltató felelősséget nem vállal.
A citromail tehát törlődik 90 nap után.
A freemail pedig csak inaktívvá válik 90 nap után, de törlődni nem fog. Így van?
Mert régen törlődött is.
Erre nem tér ki külön amit bemásoltál.
2.2. A regisztrációs során létrejövő Felhasználói fiók inaktívvá tétele, megszűntetése
Amennyiben a Felhasználó 10 GB-os tárhelye megtelik, Felhasználói fiókja inaktívvá válik. Ez azt jelenti, hogy nem tud több levelet fogadni, fényképet feltölteni, új nevet rögzíteni a címjegyzékben, míg nem törli leveleit, képeit úgy, hogy azok kevesebb, mint 10 GB tárhelyet foglaljanak el.
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak,
TARTALMUK AUTOMATIKUSAN ÉS VISSZAVONHATATLANUL TÖRLŐDIK!
Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető. A Felhasználó által törölt regisztráció és az inaktív azonosító nem regisztrálható újra. Nem látogatott fióknak számít az a Felhasználói fiók, amelybe 90 napon keresztül a [freemail] által biztosított egyetlen belépési felületen sem léptek be a Felhasználónév és a jelszó együttes használatával.
VÉGLEGES MEGSZÜNTETÉS menuálisan!:
Belépés >>>
Beállításaim >> Postafiók törlése menüpont!
Értem én amit írtál elsőre is, csak külön nem tért ki arra, hogy magától törlődik-e valaha.
Tehát nem.
Régen törlődött azért kérdeztem.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!