Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vatera-licit. Hogy működik ez?

Vatera-licit. Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

A múlt héten regisztráltam, mert találtam egy terméket, amit megvennék.

Licitre volt feltéve, megvolt adva egy villám ár is.

Volt egy minimum ár (?) arra ráraktam 100 Ft-ot, mondván az az én “licit áram”.

Nem tudom, hogy ezután mi történik? Azt láttam akkor, hogy ki volt írva hogy 17 nap van még hátra.. addig várja az eladó a licitet, gondolom.

Most beléptem, hogy megnézzem, eltelt 5 nap és elvileg megnyertem a licitet. Hogy kell felvenni a kapcsolatot a hirdetővel?

2022. szept. 6. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
2022. szept. 6. 19:39
 2/5 Pelenkásfiú ***** válasza:

Az, hogy most tiéd a nyertes licit, nem azt jelenti, hogy meg is nyerted. Hiszen még lennie kell 12 napnak, nem?

Tudod linkelni a terméklapot?

Egyébként ha nyersz, akkor kapsz e-mailt a Vaterától az eladó adataival.

2022. szept. 6. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha megnyomod a villámárat, akkor rögtön a tiéd a cucc.

Ha licitáltál, más rád tud licitálni. Azé a cucc, aki az aukció végén a legnagyobb licitet adta.

Ha nyertél kapsz értesítést, ahogy fent is írták.

2022. szept. 6. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Ott van a megvásároltak között, azért gondoltam, de akkor lehet hogy még nincs vége…

Nem tudok linket küldeni, mert azt írja ki a komment szekciónál, hogy „ A válasz mezőben olyan szöveget próbáltál elhelyezni, amely nem engedélyezett”

2022. szept. 6. 20:59
 5/5 Pelenkásfiú ***** válasza:
Akkor nézd meg az e-mailedet, amivel regisztrálva vagy!
2022. szept. 6. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!