Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltettem az OpenVPN-t,...

Feltettem az OpenVPN-t, mégsem érem el az irodai oldalt otthonról (ubuntu)?

Figyelt kérdés
Ubuntu 22.04-et használok. apt-get install openvpn-el feltettem a programot. Kaptam hozzá egy config fájlt, azt azt sudo openvpn --config filename.ovpn paranccsal használom. Ez lefut, minden oké, nem látok a logban semmi errot vagy valamit, fut is a terminal. Ellenben hiába próbálom meg elérni a céges belső oldalakat, ezt nem tudom valamiért. A beírt user+pass az helyes, arra sem dob autentikációs hibát. Nem értem miért lehet ez.
2022. szept. 4. 23:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is, hogy network gui felületén új vpn-t adok hozzá, és beimportálom a config fájlt. Látszólag az is probléma nélkül megy, de mégsem működik.
2022. szept. 5. 00:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Csatlakozás közben a journalctl -f parancssal figyeld, hogy nem kapsz-e valami releváns hibaüzenetet!
2022. szept. 5. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!