Melyik a legjobb vírusirtó?
A józan ész a legjobb vírusírtó.
-nem töltesz le kétes eredetű dolgokat
-nem használsz tört szoftvereket
-nem adod meg a jelszavaid sehol
-bankkártya adatokat nem írsz be olyan helyre ahová nem kellene
-nem engedélyezel értesítésnek álcázott reklámokat
-weboldalakra történő belépéskor ellenőrzöd az URL-t, hogy valóban arra az oldalra lépsz-e be, nem csak egy adathalász által létrehozott oldalra
- Melyik a legjobb nő?
- Mindet ki kell próbálni aztán kiderül. :)
A versenyeztetés azért nem korrekt, mert a Nod32-nek nincs ingyenes változata. A próbaidőszak meg nem ér. Azt csak a többi fizetős változatával szabad versenyeztetni.
Ha az a kérdés melyik fogja meg legjobban a vírusokat, akkor egyértelműen Kaspersky. De Kaspersky a gépet is jobban fogja. De hát valamit valamiért.
#8 "Nekem a Bitdefender eddig bejött, de látom, megjelentek a Micro$oft fanboy-ok, legalábbis értelmes ember nem szavazna a Winfos Defenderre."
Nem vagyok MS fanboy, viszont minek fizessek vagy futtassak még egy programot a háttérben, ha az ingyenes beépített is van ugyan olyan jó, mint a többi? Alapból az egész felvetésed nem értem. Ha szerinted szar a Windows, akkor miért foglalkozol a kérdéssel? Linux-ra és MacOS-re nem nagyon szoktak vírusírtót rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!