Melyik a legjobb vírusírtó, amit lehet használni ingyenesen vhogy?
Olyan nincs hogy legjobb. Sok jó víruskereső van. Én pl. az Avast ingyenes verzióját használom.
Ingyenes verziók vannak még pl.:
-Avira
-AVG
-stb.. Több nem jut eszembe
Minden védelemnek van olyanja,hogy nem talál meg xy-t.Nincs legjobb védelem így.
ESET jók közt szerepel,szerintem maradj csak annál,az erősebb mint például az Avast,persze ingyenesek közt Avast a legkiemelkedőbb..
Kiegészítésként bármit is használsz hetente vagy ahogy jónak látod érdemes lefuttatni egy Malwarebytes Free-t.
nem rossz példa :), most az előbb ellenőriztem le a kedvedért, de nézd meg magad (ha nem csomagolod ki, és nem indítod el semmi bajod nem lehet)
A beállításokban be kéne kapcsolni a futtatás közbeni tömörítők ellenőrzését, és a kiterjesztett heurisztikát. További infó itt: [link]
Illetve gondolom a legfrissebb 7.0.317.4 verzió van fent a gépeden. Ha nem akkor frissítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!