Létezik olyan a facebookon, hogy profil zárolás, hogy a borítóképet és a profilképet sem lehet megnyitni nyilvánosan teljes méretben. Ezt hogy lehet beállítani?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 08:56
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
"Ez a funkció jelenleg nem érhető el mindenhol. A profilodat csak meghatározott országokban tudod zárolni."
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az, hogy csak ismerős láthatja, az mar rég megvan, csak a profil- és borítóképet akartam nem megnezhetővé tenni illetékteleneknek.Akkor ez nálunk még nem megoldható.
Ja, tudom, akkor ne tegyek ki semmit, ez lenne a következő ötlet. Épp ezért kérdeztem, hogy legyen, de ne tudják letöltögetni.
2022. aug. 28. 10:34
4/5 anonim válasza:
Minden lementhető ami megjelenik a képernyőn, legfeljebb 1-2 lépéssel több mint a jobb klikk/mentés, és trükközni kell hozzá. Esetleg a teljes méretet nem tudják kinyerni az oldalból, de ami látható, az menthető - ezen a zárolás sem segít.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, de egyes országokban meg sem lehet nyitni teljes méretben a profil fotókat.
2022. aug. 28. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!