Facebook vírus valaki segítsen!?
Figyelt kérdés
Leszedtem ma 2 zenét mp3 converterrel, majd felmentem facebookra szétnézni. De csupa ismeretlen ilyen olyan ember mindenféle hülye névvel. hírességeknek megosztott hülye képeit látom az egész hírfolyamon. ezzel mit lehet kezdeni ?2022. aug. 24. 08:57
1/4 anonim válasza:
Ez nem vírus, én legalábbis semmit nem töltöttem le, és nekem is jönnek fel ilyen képek, borzasztó idegesítő. A megoldást sajnos nem tudom, csak gondoltam leírom, hogy nem a zeneletöltésed miatt van.
2/4 anonim válasza:
Valami gebasz van a feszbuknal, majd megoldjak.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! pl egy facebookos csoportot is bedobott a sok kép közé de abba benne is vagyok. de a csoporton belül már görgetni sem lehetett lejjebb. Minden esetre tötöltem a messengert is meg a face appot is.
2022. aug. 24. 09:57
4/4 anonim válasza:
Bug, de már elvileg ki van javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!