Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom mobilnet ilyen lassú...

Telekom mobilnet ilyen lassú lenne ?

Figyelt kérdés

3 napra vettem korlátlan internetet, a sim kártya 4 hónapos tehát azzal baj nem lehet, telefon pedig xiaomi note9, vagy alapjáraton ilyen az internet sebesség mobilnetnél ?

Telekom térkép szerint jó a 4g lefedettség.

speedtest ezt mutatja

DOWNLOAD Mbps

0.80

UPLOAD Mbps

8.68

2022. aug. 19. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel 3G már nincs, az általad leírt értékek alapján a GSM kizárható, így kijelenthető,hogy adott időpillanatban a választott teszt szerverrel az álalad közölt eredményeket tudta produkálni a cella. Nálam - falun, Borsodban, ennél sokkal jobb eredményeket mutat ( Tudom ez rajtad nem segít )
2022. aug. 19. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Én Békés megyében vagyok, az utóbbi 2 évben eléggé rossz (csak errefelé ?) a telekom minősége, a kábeles internet is sűrűn elmegy, ugye ilyenkor felhívom az ügyfélszolgálatot, és adnak mobilinternetet, de az is használhatatlanul lassú 90%-ban.

Az utóbbi fél évben már ez a második alkalom hogy vettem mobilnetet, és ugyan így jártam...és nem is az a zavaró, hogy elúszik a pénzem, hanem hogy nem lehet számítani a szolgáltatásra, még visszatérítés sincs, vagy legalább kapnék egy plusz napot ami kiesett...

Pl ha csak 1 napra veszek korlátlan netet, akkor kb kidobtam az ablakon a pénzem, mert az ügyfélszolgálaton azt írták, 24-72 órán belül orvosolják a problémát LOL, mivel 3 naposat vettem, így csak az 1/3a ment levesbe.

De legalább most se tudok normálisan internetezi, mert annyira lassú.

Reggel mértem 2-3 mbps között ugrál.

Amikor jó volt akkor 50mbps+ sebesség simán megvolt régebben.

2022. aug. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!