Az hogyan lehet, hogy a 4G+ lassabb, mint a sima 4G?
Egy kicsi, pár száz emberes faluban, ahol csak sima 4G van, ott a mobilnet sebessége lazán 60-70, néha 80-ig is felmegy, a letöltést illetően. A feltöltés pedig 20-30 között szokott mozogni.
Ezzel szemben, egy nagy városban (Nyíregyházán), ahol 4G+-t mutat a telefon, ott alig éri el a 20-as letöltési sebességet, néha nagy nehezen a 25-öt, és a feltöltés pedig 16-17.
Ez hogyan működik? Vagy talán nálam van a probléma?
Néha megfigyeltem, hogy éjszaka, a letöltési sebesség Nyíregyházán meghaladja a 160 megabit/s-t is, de nappal én Nyíregyházán soha nem mértem ilyen sebességet.
Most ezt mutatja a Speedtest:
Vagy csak Nyíregyházán van a probléma? Ez egy Telekomos, dominós kártya, ahol a korlátlan net van beaktiválva. Van miért aggódnom?
#2:
De hát ennyire?
Ez nagyon durva! Alig lehet a mobilnetet használni egy városközpontban? Ráadásul egy ekkora szolgáltatóét, mint a Telekom?
Mobilneten a garantált sebesség: 0 Mbit/s
A 20 Mbit pont 20-al több ennél, egy szavad nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!