Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon lassú UPC! - Részletek...

Nagyon lassú UPC! - Részletek lent (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok! A probléma a következő:

Egy hónapja költöztünk Pécsre albérletbe. A főbérlő mondta, hogy még van net, amit az előző bérlő rendelt és fizeti, amíg van rajta hűség. Ez kb. fél évet jelent. 15Mbites net, ezért úgy döntöttünk, most elég egy router. Eddig minden jó volt, használtuk hárman.

Aztán két napja hipp-hopp, egyik pillanatról a másikra iszonyatosan belassult. Router + modem újraindítás sem segített, mint eddig. Az oldalakat behozza, de egy nyamvadt google is kb. 5 perc. Nem értem mi lehet a probléma.

Kísérletképp csináltam egy speedtestet:

[link]

A digit kb. egy hónap múlva kötik be, mert meguntuk, de az egyetem mellett muszáj itthonra net.

Valaki hozzáértőnek véleménye?

2010. szept. 24. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Inygen és bérmentve feleslegesen kifizeti a havi kb 4 rugót csak nektek még 6 alkalommal?

Kizártnak tartom. Sztem leállították a neteteket mert számlatartozás van.

2010. szept. 24. 01:11
 2/5 A kérdező kommentje:
így állapodott meg a főbérlővel. Egyébként erre én is gondoltam. De ha leállították a vonalat, akkor hogy hogy behozza az oldalakat, de lassabban?
2010. szept. 24. 01:49
 3/5 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy van vmi letoltesi korlat, es azt erted el.... nem toltottel le tul sokat.. pl par dvd-nyi filmet mostanaban? ha ez a baj akkor lehet hogy csak sebessegkorlatozast kaptal, ami elmulik majd, ha kezdodik az "uj honap" (ez lehet persze hogy nem elseje hanem pl. minden honap 27-edike)
2010. szept. 24. 02:09
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is korlátozták hívt fel a UPC-t és érdeklődd meg h mi a fene van!!!
2010. szept. 24. 02:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy a UPC-nél megszűntek ezek a korlátozásos hülyeségek. De köszi a tanácsokat. Holnap nincs órám, asszem ennek szentelem ezt a napot.
2010. szept. 24. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!