5M-os internet gyorsnak számít?
Figyelt kérdés
Falun.2010. szept. 23. 20:32
11/17 anonim válasza:
Nekem 1mbites a netem és simán elvagyok vele. Akik beleszületnek a diginetbe csak azok nézik le a pár megabites netet, sokan még annak is örülnek, ha van egyáltalán netjük. Szánalmasak az ilyen nagyképű alakok, ezek már internet nélkül talán élni sem tudnának. Kihúznám a falból a routert tuti meghalnának.pff..
12/17 anonim válasza:
Ja az upc-s és digis panelpatkányok.Budapesten lakom kb 20 méterre egy paneltől ahol van digi de nem képesek 20 méter kábelt idehozni -.-"
13/17 anonim válasza:
Amúgy ez is ilyen virtuális pénisz növelő, hogy kinek mekkora a netje, de ha mondjuk neked arra kell, hogy emailezzél, facebookozzál, egy-két zenét letöltsél, akkor nem tudom mi a ráknak kellen extra-fasza krva drága csomag. Felesleges.
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha ezt most nekem mondtad: Én havi 100GB-ot letöltök, és 3000 Ft a havidíj. Még mindig tartod az álláspontod?
2010. szept. 26. 16:38
15/17 anonim válasza:
Ezt annak mondtam, aki itt veri a nyálát, hogy bújjanak el az 5megás netesek mert az már ciki.
16/17 anonim válasza:
AZ 5 megás net simán jó... Alap netezéstől kezdve a játékklienseken át bármire jó már :)
Előzőleg nekem is az volt...
Xfire+C&C:Regenade+Skype (aktív beszélgetés)+Töltöttem le valami filmet és bőven elég volt...
17/17 anonim válasza:
Bírom az ilyet, de nagyon: 5 megás net...Most akkor mennyi?
K-rvára nem mindegy, hogy megaBITES vagy megaBYTE-os internetről van szó! Az 1 megabites internet is elég arra, hogy letöltsél, fel viszont már nem lehet vele tölteni és ezért sokan pattognak, de leszoktam sz@rni őket.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!