Facebook-on ha írok egy fb oldalra véleményt akkor ha az én oldalamra rámennek más is látja?
Figyelt kérdés
Megkért egy fodrász, hogy az oldalára írjak véleményt, meg is vagyok vele elégedve, írnék is viszont azt nem szeretném, hogy aki rámegy az én oldalamra lássa ezt a véleményt (mert a volt fodrászomnak, és egyéb ismerősöknek...nem feltétlen kell tudni,kihez járok)
Tehát az a kérdés, ha írok neki nyilvánosan, akkor csak az ő oldalán jelenik meg? (az nem baj, hogy aki oda "téved" látja)
Vagy ha az én adatlapomra rámennek fogják látni, hogy véleményeztem? (esetleg van olyan opció, ahol beállítható, hogy az én tevékenységeimet direktbe ne mutassa..)
2022. aug. 16. 17:32
1/4 anonim válasza:
Igen, látják! Sőt, a rendszer úgy van beállítva, hogy a konkurens fodrászoknak _külön_ értesítést küld, hogy megfelelő bosszút tudjanak állni! Szóval vigyázz magadra!! (mondjuk a fodrászok még elviselhetők... a cipészek, na azok kemény alakok!)
2/4 A kérdező kommentje:
Volt h ismerős oldalára rámentem és láttam ő hova írt véleményt...
2022. aug. 16. 17:54
4/4 A kérdező kommentje:
ha nem így lenne nem tenném fel a kérdést, de a te hozzászólásod nem sokat ér-.-
2022. aug. 16. 18:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!