Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom a YouTube...

Miért nem tudom a YouTube csatornám videóját megosztani Facebook-on? (A YouTube-on belül, az éppen aktuális videó alatt található megosztás funkcióval szoktam közzétenni Facabook-on a videókat.)

Figyelt kérdés

A saját YouTube csatornám (általam készített) videóját osztanám meg az ezen csatornához tartozó, külön erre a célra létrehozott Facebook oldalamon. Tehát minden hozzám tartozik, és eddig a napig kiválóan is működött ez a dolog, de ha most a YouTube felületén szeretnék osztani Facebook-ra, akkor az alábbi üzenet fogad: A felhasználó úgy döntött, nem használja ezt a platformot.: A kért művelet nem engedélyezett, mivel a felhasználó letiltotta a Facebook platformot.

Tudtommal nem tiltottam le egyik felületen sem semmit, ami a két platform közötti megosztással kapcsolatos, ezért nem igazán értem, hogy mi lehet ez. De ha netán mégis valami véletlen tiltásról lenne szó, akkor ezt melyik felületen, és pontosan hogyan kell feloldani?

2022. aug. 13. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A megosztás semmi többet nem csinál, csak egy rövidített linket generál a videóhoz és előkészít egy Facebook bejegyzést amibe beilleszti. Ha a címsorból bemásolod a videó linkjét Facebookon, és ezt manuálisan egy új bejegyzésbe beilleszted, ugyanúgy be kellene ágyaznia a videót.
2022. aug. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!