Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bárcsak sose találták volna...

Bárcsak sose találták volna fel az internetet?

Figyelt kérdés
Más is szokott erre gondolni?

2022. aug. 11. 00:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. aug. 11. 00:52
 2/19 anonim válasza:
75%

A facebookot és társait bárcsak ne találták volna fel. Meg ami szétrombolta a társas kapcsolatokat.

Maga az internet szerintem nélkülözhetetlen.

2022. aug. 11. 01:05
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

A kezdetekben, így 2000 környékén, még főleg mérnökök, infósok lógtak rajta, és nem volt még tele a sok bunkóval, műveletlen tahóval, mert azoknak még fogalmuk sem volt róla. Úgy azért kellemesebb hely volt.

Aztán mikor már bekötötték az összes tanyára meg a disznó valagába is, meg kockaságból trendy lett az okostelefon, akkor már lőttek az egésznek, mert azóta sajnos az utolsó négyelemis furkó is elmondja rajta a véleményét. És tudjuk, hogy a hülye ember főleg attól hülye, mert föl sem tudja fogni, hogy mennyi mindent nem tud még.

Aztán azóta egymás agyát mossa a válogatott hülyeségekkel a sok tirpák.

2022. aug. 11. 04:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a net miatt lettek hülyék, hanem már jobban látszódik, hogy mennyien vannak.
2022. aug. 11. 06:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok 50 évesen, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ebben a korban élek (a technológia fejlettsége szempontjából). Eszedbe jutott pl. az alkoholt vagy a fegyvereket okolni a világ bajaiért? Szerinted az emberek mindig összejártak régen? Mert szerintem nem. Ráadásul meg sem okoltad, hogy miért gondolsz erre, szerintem meg sem tudnád indokolni, főleg úgy, hogy most is épp használod...
2022. aug. 11. 08:21
 6/19 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nem a nettel és a facebook-kal van a gond, hanem az felhasználó hozzáállásával. Nem tud mértekéket tartani. Nekem pl nincs facebookom, mert nem érdekelnek más dolgai, meg a kamu dolgai meg az egész sok felesleges infot tartalmaz. Lehet mindent, csak ésszel kellene csinálni, . Sokan ide menekülnek meg Tiktok, és hasonló oldalara, külvilágot kizárva. A net sok lehetőséget nyitott rengeteg területen, de sok felesleg dolgot is hozott magával, amivel kicsit átformálta a emberek életét is.
2022. aug. 11. 08:47
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Néha igen, de nem azért mert létezik, hanem a felhasználói miatt. Pedig én ebbe születtem és mindig valamilyen szinten hozzá vagyok kötve az internethez.
2022. aug. 11. 09:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az internettel, facebookkal, okostelefonokkal.....van a baj...

Nem a fegyver öl, hanem az ember.

Nem az eszköz, technológia hibája, hogy az emberek nem tudják ezt "normális keretek között" használni.

2022. aug. 11. 09:35
 9/19 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, a felhasználókkal van baj.
2022. aug. 12. 08:08
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

17 éves vagyok, és jobban preferálnám, ha nem lenne internet. Először is, kommunikálni lehet más formában is, sokkal személyesebb telefonon. Egy csomó bizományi működhetne, ami munkahelyet biztosítana, ezzel az adok-veszek csoportok letudva.

A zene és film "ipar" nem ontaná a sok szennyet, és megválogatnák, hogy mit adnak ki.

Nagy hátránya lenne viszont, a dokumentumok és egyéb írásos anyagok nehéz elérhetősége, de csak az okosodna meg belőlük aki valóban meg akarna. Nem lenne egy csomó téves információ, és nem forogna ilyen mértékben minden a pénz körül. Az emberek nem más hülyeségét néznék tonna szám unatkozásból a tik tok és egyéb szenny oldalakon, hanem együtt szórakoznának, rengeteg emberi kapcsolat jönne létre.

Összességében, ha az ember tudja használni az internetet, nincs vele baj, csak az emberek nagyon nagy többsége függő, bármennyire is tagadja.

2022. aug. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!