Ebből nekem melyik az IP címem? (kép)
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,ha játszok akkor melyik adat alapján azonosít engem a játék. [link] 2022. aug. 1. 13:13
1/9 anonim válasza:
Egyik alapján sem, ezek helyi ip címek, a külső ip alapján azonosít
2/9 anonim válasza:
IPv6 esetén nincs "helyi" és "külső" IP cím, tehát az IPv6-os címed az az, ami a képen is van. Ha a játék IPv6-ot használ, akkor az a címed, ami ott fel van tüntetve.
IPv4 esetén ebből valóban nem lehet megállapítani. Viszont könnyen meg tudod nézni, hogy mi a külső IP címed, pl. itt: [link]
3/9 A kérdező kommentje:
Es ezek a helyi ip cimek fixek?
2022. aug. 1. 13:51
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve ha az IPV6 cím változik akkor evidens,hogy az IPV4-is?
2022. aug. 1. 14:10
5/9 anonim válasza:
A helyi címek, bár általában nagyon ritkán változnak, tipikusan nem fix darabok, hacsak nincs az otthoni modemed, vagy a géped fix IP címre beállítva. Ha mindenáron fix kell, hogy legyen a címed, akkor kézzel kell beállítani vagy a gépeden, vagy a modemen.
Az IPv6 és az IPv4 egymástól független, tehát nem építhetsz arra, hogy ha az egyik megváltozott, akkor a másik is megtette.
De miért akarsz fix helyi címet?
6/9 anonim válasza:
Az IPV4 cím az egy C osztályú helyi IP. Azt csak a belső hálózatodról éred el, ennél fogva nem sok jelentősége van, hogy fix-e vagy nem, de egyébként a routeren MAC alapján fixre lehet állítani.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazabol az lenne a cel,hogy valtozzon, mert egy idiota online jarekba nem tudok a gepemrol belepni duplikalt ip egyezes miatt, de ha pl vpnt hasznalok igen, es arra iranyult a kerdes ez milyen gyakran valtozik?(marmint az ip cimem) elvileg dimanikus az ip cimem barmit is jelentsen
2022. aug. 1. 17:48
8/9 A kérdező kommentje:
Áramtalanítottam a modemet, megváltozott az IP-m, de a weboldal nem enged be VPN-el igen, wtf
2022. aug. 1. 18:32
9/9 A kérdező kommentje:
Na most beengedett reggelig kikapcsoltam a modemet :D
2022. aug. 2. 05:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!