Léteznek-e kifejezetten butáknak való Discord szerverek?
Figyelt kérdés
A kérdés komoly. Már nagyon zavar, hogy mindenütt okosabbak nálam, mindenben jobbak, mint én, én meg semmiben se vagyok jó. Hiába mondják mindig, hogy tanuljak meg ezt-azt, nekem semmihez sincs annyi kedvem/ambícióm, hogy ilyen nagyprojektekbe, mint például a tanulás, belefogjak, annyira nem érdekel. Ígyhát, mivel van egy ilyen problémám, kétlem, hogy egyszer sokkal okosabb lennék, mint most, mert a személyiségem miatt nem tudok tudást szerezni, úgyhogy belépnék inkább olyan Discord szerverekbe (már ha vannak), ahol buták vannak, vagy akik hozzám hasonlóan ambíció/akaraterő hiányosak, ezért nem tudnak tudást szerezni, nincs egy őszintén kedvelt hobbijuk se, max unalomból csinálnak valamit, amihez legalább kicsit értenek, meg ilyenek. Vannak ilyen Discord szerverek, ahol ilyen emberek vannak? Tényleg úgy érzem, hogy az ilyenek közé illenék be a legjobban.2022. júl. 28. 16:38
1/3 anonim válasza:
Célszerűbb lenne erőt venni magadon, és fejleszteni önmagad. Ne add fel, biztos van, ami érdekel!
3/3 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a Discord inkább a tanultabb rétegnek van, ne kérdezd, miért. Ha butákkal akarsz smúzolni, neked a facebook való. De azért születtünk a bolygó legintelligensebb fajának, hogy használjuk az agyunkat. Tanulni jó, ha nem teszed, elpazarlod az egész életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!