Át lehet valahogy állítani a régiót, hogy pl kifejezetten amerikai oldalakat is tudjak látogatni, amiket idehaza nem enged?
A lényeg, hogy szeretnék amerikai online tv oldalakon nézni dolgokat, mert csomó tök jó csak ott látható műsort streamelnek ezeken az oldalakon, de mivel magyar régióban vagyunk, azt írja ki, hogy "Az oldal ebben a régióban nem elérhető".
Az lenne a kérdésem: Be lehet valahogy állítani, hogy úgy érzékelje, hogy én az ameriaki (USA) régióban vagyok, vagy ezt hely meghatározó/műhold, vagy mittom én mi érzékeli, hogy én hol vagyok és így jártam?
Előre is köszi a válaszokat.
Opera böngészőben ha elindítod a privát böngészést, akkor egy kattintással be tudod kapcsolni a VPN-t és kiválasztod Amerikát.
Ezt mutatta nekem utána egy oldalon: Ashburn, Virginia (US)
Viszont egy komolyabb TV-s oldal ezeket az IP-ket ismerheti és kitilthatja, valamint lassú is lehet.
De legalább ingyenes, nem igényel regisztrációt sem, tehát egy próbát megér. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!