Biztos van,mert nekem ott töltötték le a honlapjukat.
2022. júl. 26. 22:35
2/9 A kérdező kommentje:
Ők? Akik ott dolgoznak? De a vásárlók is használhatják ingyen?
2022. júl. 26. 22:47
3/9 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki? Csak jársz néha bevásárolni! Vagy ha nincs wifi, akkor nem is ott vásárolsz? Ezt nem nagyon értem. Nekem általában nem kellett a net vásárláshoz. Vagy ha valamit mégis a boltban akarok megnézni, általában a saját mobilnetemet használom. Ha egy-két dolgot megnézel, nem egy hatalmas adatforgalom.
2022. júl. 27. 07:33
4/9 A kérdező kommentje:
Ott sose jut eszembe kipróbálni... Azért érdekel, hogy tudjam, érdemes-e az appjukat letölteni és megpróbálni beüzemelni.
2022. júl. 27. 07:37
5/9 anonim válasza:
Az appot régebben a kuponakciók miatt használtam. Elég jó akciók voltak. De mostanában sajnos ott is spórolás van.
Általában itthon nézem ki az appon a kuponokat és aktiválom is, amit szeretnék. A pénztárnál lecsippantásig pedig bekapcsolom a mobilnetemet. A szolgáltató ad is havonta valami nagyon minimális ingyenes adatkeretet. Az ilyenekre pont jó.
Üzletekben ha van is wifi, sok helyen el kell fogadni valami weboldalon feljövő hosszú szöveget, van ahol külön regisztrációt is kér. Na ez az, amihez vásárlás közben nekem nincs türelmem. Akkor inkább megy a saját mobilnet.
(#3-as voltam ismét.)
2022. júl. 27. 07:48
6/9 ThodEE GoD válasza:
Nemkell net a QRkódod leolvasásához, otthon simán lemented képernyő mentéssel, mielőtt indulunk aktiválom a kuponokat, ott meg a galériából megnyitom a QRkódomat :)
2022. júl. 28. 23:41
7/9 anonim válasza:
Nem tudom
2022. júl. 29. 01:06
8/9 anonim válasza:
Ninca
2022. júl. 29. 13:16
9/9 A kérdező kommentje:
"otthon simán lemented képernyő mentéssel"
Nincs erre szükség, az app net nélkül is megmutatja a QR-kódot.
Csak az a ciki, ha otthon elfelejtettem beaktiválni a kuponokat, merthogy tényleg nincs wifijük a vevők számára...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!