Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy tudom a vágott fás...

Kisdani83 kérdése:

Hogy tudom a vágott fás szárat ingyen elvitetni a kertből?

Figyelt kérdés
Útban van a kertünkben a sok gally, amit levágtam, nem férek tőle.

#kertrendezés #melioráció #bírság elkerülése
2022. jún. 8. 18:40
 1/3 Japán Gulyás ***** válasza:
66%
Kiírod neked tetsző apróhirdetési oldalra hogy gyújtósnak való fémmentes apró tűzifa ingyen elvihető és másnap már kapni is fogod a hívásokat, hogy hova kell érte menni.
2022. jún. 8. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az önkormányzatnál érdeklőd meg elviszik e tőled. Nálunk ha szólnak akkor el szokták szállítani. Azokat a gallyakat senki nem fogja elvinni ingyen. De ha rendszeresen van, akkor jobban jársz egy ágdarálóval. Akár el is adhatod amit ledarálsz, és akkor visszajön az ára.
2022. jún. 8. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Gallyat ingyen elvinni senki nem fog. Ha vastag ágak is vannak, akkor esetleg ezeket, kiválogatva, de erre se fogadnék, ha az illetőnek magának kellene levagdosni a vastagokról a vékony gallyakat.

Az esetleg elképzelhető, hogy nálatok valahol ingyen le lehet rakni, és akkor utánfutóval oda el tudod szállítani. Erről a helyi hulladékszállító cég, esetleg az önkormányzat tud felvilágosítást adni.

Amúgy hivatalos helyen ne nagyon reklámozd, hogy tele van az udvarod levágott gallyakkal, mert éghető anyag tárolása lakóterületen tilos, és jól megbüntetnek érte. Csak arról érdeklődj, hogy egyáltalán, van-e ingyenes lerakási lehetőség.

Ha nincs, akkor saját pénzen tudsz (hatalmas összegért) konténert rendelni.

2022. jún. 9. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!