Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon le lett tiltva?

Facebookon le lett tiltva?

Figyelt kérdés

A Facebookot vagy a Messengert a hozzákapcsolt Instagram-fiók letiltása miatt nem tudod használni. A instagramos tevékenysége nem felel meg az Instagram közösségi irányelveinek vagy az egyéb normáknak.

Ha úgy gondolod, hogy a fiókjaid letiltása tévedésből történt, az Instagramon kérheted a döntés felülvizsgálatát. További információt az Instagram Súgóközpontjában találsz

Kertem a felulvizsgalatot ha sikeres lesz a facebookomba is visszterhetek?

2022. júl. 19. 18:03
 1/2 A kérdező kommentje:

Köszönjük, hogy megadtad az adataidat.

Ellenőrizzük az adataidat, és ha sikeresen megerősítettük, kb. 24 órán belül hozzáférhetsz a fiókodhoz.

2022. júl. 19. 18:09
 2/2 anonim válasza:

Ohh, épp azért léptem be az oldalra, hogy feltegyek egy ezzel kapcsolatos kérdést, erre kiválasztom a kategóriát és az alkategóriát, és rögtön ez fogad :)

Azt akartam kérdezni, hogy létezik-e olyan, hogy maga a facebook tilt ki valakit, aki pl.szélsőséges politikai nézeteket oszt meg rendszeresen, vagy szidja valamelyik pártot stb. De akkor ezek szerint igen.

És akkor lehet hogy a kérdésedet is meg tudom válaszolni :D

Van egy "ismerősöm", aki nincs nekem bejelölve facebookon, csak szoktam időnként nézegetni a profilját. Sok fent említett tartalmat osztott meg rendszeresen, és egyszer csak mikor meg akartam nézni szokás szerint a profilját, először kiírt a fb valami hibaüzenetet, hogy technikai okok miatt ez az adatlap nem elérhető, vagy valami ilyesmi, később pedig már nem jött hibaüzenet sem, egyszerűen csak nyomtalanul eltűnt ez a profil a facebookról, mintha soha ott se lett volna. Nemrég viszont újra megjelent, úgyhogy a kérdésedre a válasz valószínűleg igen, vissza fogsz tudni térni a facebook-ra. Viszont az én szóban forgó ismerősöm folytatta a kemény politizálás és most megint nyomtalanul eltűnt, ugyanígy, hogy először csak a hibaüzenet jött, most meg már sehol nincs megint a profilja. Akkor ezek szerint a fb tényleg csak úgy kitilt embereket, erre vonatkozott volna a kérdésem is. Téged is valami hasonló miatt tiltottak ki?

2022. júl. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!