Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen születési dátumot...

Milyen születési dátumot adjak meg?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van OTP junior kártyám, szeretnék PayPal-al fizetni online.

2022. júl. 18. 17:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
84%

Borzasztó, amit itt olvasni lehet. Olyanok vannak lepontozva, akik teljesen korrekt és jó választ adtak.

Itt a PayPal Általános Szerződési Feltétele:

[link]

"If you are an individual, you must be at least 18 years old and have full legal capacity to enter into a contract to open a PayPal account and use the PayPal services."

Ha a PayPal gyanús tranzaskciókat észlel, akkor bármikor elkérheti a személyi igazolványod, hogy ellenőrizzék létezésed, ha pedig nem küldöd el nekik korlátozzák vagy zárolják a fiókot. Ilyenkor ha kiderül, hogy a fiókot akkor készítetted mikor még nem voltál 18 éves, a szerződés semmissé vál és zárolják a fiókodat. Így szűnt meg az első PayPal fiókom is jó pár éve.

Magyarországon regisztrációkor nem szokták ellenőrizni a kort, viszont nálunk az USÁban kell SSN vagy ITIN regisztrációkor.

#15-ösnek:

"Nem. Már rég nem így működik!" De, így működik és én is használom. Így van magyar és amerikai PayPal-om ugyan azon az email fiókon:

[link]

10-es voltam

2022. júl. 20. 05:31
 22/22 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a hülye kérdésért, de még soha nem voltak pénzes ügyeim, új vagyok ehhez. #15, virtuális kártyát hol csináltál?
2022. júl. 20. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!