Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen születési dátumot...

Milyen születési dátumot adjak meg?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van OTP junior kártyám, szeretnék PayPal-al fizetni online.

2022. júl. 18. 17:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha jó a paypal-nek a saját születési dátumod akkor azt, ha nem minimum 18 évesnek kell lenned ehhez akkor nyilván 18 évnél régebbit... :D
2022. júl. 18. 17:49
 2/22 anonim ***** válasza:
16%
2004.07.17.
2022. júl. 18. 17:58
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
ha viszont majd nyersz egy vagyont, nem fogják kifizetni mert nem valós adatok vannak
2022. júl. 18. 18:19
 4/22 anonim válasza:
3%
Váó.
2022. júl. 18. 18:34
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Pénzügyeknél ne hazudj semmiféle adatoddal, mert mocskosul rá lehet faragni. Ne hazudj a PayPalnak, mert ha ránjönnek úgy kivágnak, hogy soha többet nem regisztrálhatsz. Ellenőrzés pedig van. Csak idő kérdése mikor derül ki, hogy mennyi van valójában.

Csinálj egy vitruális kártyát és fizess azzal.

2022. júl. 18. 21:03
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem elelnőrzik ezt de mindegy, ha csak bele nem fut a limitbe ami asszem talán 600k éves forgalom forintban.
2022. júl. 18. 21:56
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

"Nem elelnőrzik ... ha csak"

Tehát mégis ellenőrzik? :D

Tessék utána olvasni - külföldi fórumokon - , elég sokan megszívták és kapták a ban-t. Engem nem érdekel, regelj nyugodtan, csak aztán ne sírj itt ha bukod a fiókot és vele a pénzed.

Értem én, hogy 16 évesen már rohadtidősnek tartod magad, hogy neked legyen má' paypal, meg minden más acc is, de ba..meg még gyerek vagy! Nem vagy cselekvőképes (egytáltalán tudod, hogy mit jelent cselekvőképesnek lenni?), jognyilatkozatod semmis, stb. Kivéve persze ha már megházasodál, akkor más a helyzet.

2022. júl. 18. 22:19
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Akkor próbáld meg elolvasni azt ami utána van, ha eddig nem sikerült,. 600.000ft körül van egy limit, amit ha elér akkor kell neki hivatalosan igazolnia hogy kicsoda pontosan... azért írtam körülbelült mert azóta kismillió árfolyamváltozás volt.

Nem mellesleg volt már több tucat paypal fiókom, mert simán nem akartam közvetlen pl g2a-n fizetni. Mikor egy ideig nem keleltt töröltem a fiókot, aztán később ugyanazzal a amil címmel regelve nyitottam újat ha kellett, aztán ha megint enm keleltt, megint törölve lett, semmti nem kértek a kártyán kívül.

2022. júl. 18. 22:22
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ne hazudj a PayPalnak, mert ha ránjönnek úgy kivágnak, hogy soha többet nem regisztrálhatsz."

Ez így ebben a formában igaz. Mégpedig annyira, hogy ha rájönnek akkor örökre tiltják az adataid, és x év múlva sem regisztrálhatsz a személyes adataiddal PayPal fiókot.

Tudom, mert egyik ismerősömnek a 14 éves fia így járt anno. Most 18 évesen nem tud saját nevére PayPal számlát nyitni, kénytelen volt az apja nevére csinálni.

2022. júl. 19. 04:32
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Ha engedi, hogy 16 évesen csinálj fiókot, akkor nyugodtan csinálj. Ha nem, akkor pedig várj pár évet. Az első PayPal fiókomat jó pár évvel ezelőtt azért tiltották, mert mikor regisztráltam még nem voltam 18 éves (akkor már igen, mikor tiltották). Utána ugyan arra az email fiókra létrehoztam egy újat ugyanazokkal az adatokkal és nem volt probléma, mai napig működik. (Emailben a fiók ugyan az, de más a cím. Gmail-nél ha van . az email-ben vagy ha nincs ugyan arra a postafiókba fog érkezni. Pl az abc@gmail.com és az a.bc@gmail.com ugyan oda fog érkezni.)
2022. júl. 19. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!