Milyen születési dátumot adjak meg?
Pénzügyeknél ne hazudj semmiféle adatoddal, mert mocskosul rá lehet faragni. Ne hazudj a PayPalnak, mert ha ránjönnek úgy kivágnak, hogy soha többet nem regisztrálhatsz. Ellenőrzés pedig van. Csak idő kérdése mikor derül ki, hogy mennyi van valójában.
Csinálj egy vitruális kártyát és fizess azzal.
"Nem elelnőrzik ... ha csak"
Tehát mégis ellenőrzik? :D
Tessék utána olvasni - külföldi fórumokon - , elég sokan megszívták és kapták a ban-t. Engem nem érdekel, regelj nyugodtan, csak aztán ne sírj itt ha bukod a fiókot és vele a pénzed.
Értem én, hogy 16 évesen már rohadtidősnek tartod magad, hogy neked legyen má' paypal, meg minden más acc is, de ba..meg még gyerek vagy! Nem vagy cselekvőképes (egytáltalán tudod, hogy mit jelent cselekvőképesnek lenni?), jognyilatkozatod semmis, stb. Kivéve persze ha már megházasodál, akkor más a helyzet.
Akkor próbáld meg elolvasni azt ami utána van, ha eddig nem sikerült,. 600.000ft körül van egy limit, amit ha elér akkor kell neki hivatalosan igazolnia hogy kicsoda pontosan... azért írtam körülbelült mert azóta kismillió árfolyamváltozás volt.
Nem mellesleg volt már több tucat paypal fiókom, mert simán nem akartam közvetlen pl g2a-n fizetni. Mikor egy ideig nem keleltt töröltem a fiókot, aztán később ugyanazzal a amil címmel regelve nyitottam újat ha kellett, aztán ha megint enm keleltt, megint törölve lett, semmti nem kértek a kártyán kívül.
"Ne hazudj a PayPalnak, mert ha ránjönnek úgy kivágnak, hogy soha többet nem regisztrálhatsz."
Ez így ebben a formában igaz. Mégpedig annyira, hogy ha rájönnek akkor örökre tiltják az adataid, és x év múlva sem regisztrálhatsz a személyes adataiddal PayPal fiókot.
Tudom, mert egyik ismerősömnek a 14 éves fia így járt anno. Most 18 évesen nem tud saját nevére PayPal számlát nyitni, kénytelen volt az apja nevére csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!