Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon tippmix prémiuim...

Facebookon tippmix prémiuim csoport működik?

Figyelt kérdés

Facebookon több csoport van, ahol hetente 1-2 alkalommal adnak kisebb ods-szos ingyenes tippmix tippeket. Ezen csoportoknak általában vannak prémium csoportjai, ahol befizetés után naponta adnak akár több, nagyobb szorzós tippeket.

Ezek a csoportok tényleg működnek, léteznek, vagy csak pénzlenyúlás?

2022. júl. 17. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Milyen 5 felhasználó?Én nem te vagyok,hogy 12-szer regisztráljak ide😂 Mert az nem a fogadáshoz köthető,hogy mennyit nyersz havonta,mennyi a bankrollod,stb?Ugye te azt állítód,hogy fogadással lehet profitálni.Kíváncsi vagyok akkor,hogy mennyit lehet.De nyílván azért nem tudod megválaszolni,mert nem profitálsz,csak buksz.
2022. júl. 20. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem, az nem a fogadáshoz köthető. Az, hogy valaki mennyit profitál az attól függ, hogy mekkora tétekkel játszik, és hogy mennyit enged az iroda (feltéve hogy profitál).

Ha vetted volna a fáradságot, és két percet foglalkoztál volna a témával, akkor láthattad volna hogy aki naplózik, vagy statisztikát vezet, az nem pénzben vezeti, hanem egységben/unitban. Minden tét 1 egység, és a végén van egy szám, ami a profitod. Csak te még idáig sem jutottál el, csak itt próbálsz vitázni. Ettől függetlenül sem fogom leírni az adataim, csak segítettem egy picit, hogy ha ilyen témában kérdezősködj, legalább ne tűnj teljesen hülyének. Továbbra sem volt egyetlen értelmes kérdésed sem.

2022. júl. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!